Vijesti

Stanovnici na razgovoru s načelnikom

Ispis
Objavljeno Ponedjeljak, 25 Siječanj 2021

StrankekodBanePraksu prijema stanovnika općine Orašje na razgovor kod općinskog načelnika, nastavio je i načelnik Marijan Oršolić. Primio je najavljene stanovnike o kojima je razgovarao o problemima s kojim se svakodnevno susreću.

Ugovorena druga faza radova na izgradnji mrtvačnice u Orašju

Ispis
Objavljeno Petak, 15 Siječanj 2021

MrtvacnicaORFirma Dejokop iz Boka izvodit će radove nastavka izgradnje mrtvačnice na gradskom groblju u Orašju. Radovi u takozvanoj drugoj fazi podrazumijevaju ugradnju vrata i prozora, hidro i elektro instalacijske radove

Završeni radovi na izgradnji Edukacijskog objekta i Sportske dvorane u krugu Odgojno-popravnog doma Orašje

Ispis
Objavljeno Utorak, 12 Siječanj 2021

OdgojnopopravniDomDvoranaZavršeni su radovi na izgradnji Edukacijskog objekta i Sportske dvorane u krugu Odgojno popravnog doma Orašje, a slijedi pribavljanje uporabne dozvole kao i opremanje objekata potrebnim namještajem i opremom.

Predsjednici mjesnih zajednica na sastanku kod načelnika

Ispis
Objavljeno Srijeda, 13 Siječanj 2021

MZkodBaneZimsko održavanje lokalnih cesta, održavanje lokalnih groblja i održavanje javne rasvjete bile su teme sastanka načelnika Općine Marijana Oršolića i predsjednika i predstavnika 13 mjesnih zajednica općine Orašje.

Općina Orašje potpisuje ugovor kojim ustupa Sportski kulturni centar Školskom centru fra Martina Nedića

Ispis
Objavljeno Ponedjeljak, 11 Siječanj 2021

BanouskoliOpćinski načelnik Marijan Oršolić u Školskom centru fra Martina Nedića Orašje razgovarao je s ravnateljicom Dijanom Pejić o rješavanju problema upravljanja Sportskom dvoranom u sklopu škole, a čiji je vlasnik Općina.