Vijesti

Nastavak obnove stambenih prostora u programu Županije Posavske i Općine Orašje

Ispis
Objavljeno Četvrtak, 13 Studeni 2014

Novih66Novih 66 korisnika potpisalo je u zgradi Vlade Županije Posavske ugovore o dodjeli novčane pomoći obračunate po Pravilniku o načinu i kriterijima dodjele sredstava pomoći za obnovu stambenih prostora na području općine Orašje.

Radionica „Mladi i poduzetništvo“ u Orašju

Ispis
Objavljeno Četvrtak, 13 Studeni 2014

MladiiPoduzetnistvo„Mladi i poduzetništvo“ naziv je održane radionice u Orašju u organizaciji Vijeća mladih općine Orašje. Predstavnici Općine Orašje, Centra za poduzetništvo Osijek, Poduzetničkog inkubatora Osijek, Centra za poduzetništvo Orašje

Europska unija dodijelila malo manje od 400.000 EUR za projekt MOSLED Općine Orašje

Ispis
Objavljeno Petak, 07 Studeni 2014

ZastavaEUEuropska unija dodijelila je bespovratna sredstava za projekt Općine Orašje pod nazivom: „Municipality of Orašje Sustainable Local Economic Development – MOSLED“ (Održivi lokalno ekonomski razvoj općine Orašje).

Ambasada Japana u BiH razmatra mogućnost nabave vatrogasnog vozila za Općinu Orašje

Ispis
Objavljeno Petak, 07 Studeni 2014

JapanPredstavnici Ambasade Japana u Bosni i Hercegovini posjetili su Općinu Orašje i održali sastanak s pomoćnikom Općinskog načelnika za civilnu zaštitu i nadzor Ilijom Kobašem i stručnom suradnicom za javne nabave Mandom Kosić.

Načelnik Topić izlagač na regionalnoj konferenciji „Poplave u jugoistočnoj Europi“ u Sarajevu

Ispis
Objavljeno Četvrtak, 06 Studeni 2014

RegionalnaKOpćinski načelnik Đuro Topić održao je izlaganje uz vidio prezentaciju o uzrocima i efektima poplava u lokalnim zajednicama i poduzetim akcijama na primjeru Općine Orašje kao jedne od najviše pogođenih općina u BiH na