Načelnik u općinama Tomislavgrad i Grude

Ispis

Grude1

Grude1
Načelnik općine Orašje Đuro Topić posjetio je općinu Tomislavgrad gdje je općinskom načelniku Ivanu Vukadinu uručio zahvalnicu za pomoć Općine Tomislavgrad i svih ustanova, gospodarskih društava i pojedinaca

s prostora općine koji su na bilo koji način pomogli u saniranju posljedica i pomogli stanovnicima općine Orašje nakon poplave u svibnju prošle godine. Općina Tomislavgrad, Dekanat Duvanjski, DHU Kap ljubavi, Crveni križ i Centar za socijalnu skrb Tomislavgrad organizirali su u svibnju i lipnju 2014. godine humanitarnu akciju prikupljanja pomoći stradalima u poplavi na području Posavine i općine Žepče koja je u dva konvoja odvezena i uručena poplavljenima.

Zahvalnicu za nesebičnu pomoć nakon poplava načelnik Topić uručio je načelniku Općine Grude Ljubi Grizelju prilikom službene posjete ovoj općini. Na sastanku s načelnicima bio je prisutan i direktor poduzeća za otkup i preradu duhana „Bosanac“ Orašje. Razgovaralo se o mogućoj ozbiljnijoj suradnji zainteresiranih grudskih proizvođača duhana s poduzećem iz Orašja. Dogovoreno je da se na jesen organizira zajednički sastanak zainteresiranih strana u Grudama.

Grude

Grude