UNDP, UNICEF i IOM raspisali javni poziv za odabir korisnika pomoći za sanaciju stambenih jedinica na području općine Orašje

Ispis

EUpoplave

EUpoplave
Program Europske unije za oporavak od poplava raspisao je javni poziv za odabir korisnika pomoći radi sanacije stambenih jedinica u područjima pogođenim poplavama, a u prvom krugu nalazi se i Općina Orašje.

Općinski načelnik poziva sve fizičke osobe koje ispunjavaju uvjete i kriterije da se prijave na ovaj poziv. Poziv je otvoren do 1.10., a prijave se mogu predati u Šalter Sali Općine Orašje ili Centru za socijalni rad. Javni poziv s kriterijima i uvjetima, kao i obrazac prijave može se preuzeti na linku:

http://www.ba.undp.org/content/bosnia_and_herzegovina/en/home/presscenter/articles/2014/09/17/javni-poziv-za-odabir-korisnika-pomo-i-za-sanaciju-stambenih-jedinica-o-te-enih-u-poplavama.html

EU Program za oporavak od poplava financira Europska unija, a implementiraju ga Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), Fond Ujedinjenih nacija za djecu (UNICEF) i Međunarodna organizacija za migracije (IOM).