Javna rasprava za ček-liste Okolinskog plana upravljanja - projekt FERP

Ispis

Ferp

Ferp
Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarsta – Jedinica za implementaciju projekata u šumarstvu i poljoprivredi, u suradnji sa općinom Orašje, poziva sve zainteresirane subjekte,  nevladine organizacije, stanovnike 

općine Orašje i stanovnike pripadajućih MZ-a da uzmu učešće u Javnoj raspravi o Ček-listama Okolinskog plana upravljanja za projekte koji će se realizirati u okviru Projekta hitne sanacije od poplava koji se financira sredstvima Svjetske banke, a koji su kandidirani ispred općine Orašje:

  1. Sanacija ceste u Boku – ulica Filipovići;
  2. Sanacija ceste u Oštroj Luki – ulica Radnička;
  3. Sanacija ceste u Donjoj Mahali – ulica Podbarje;
  4. Sanacija ceste u Boku  – ulica Ribarska;
  5. Sanacija lokalne ceste u Jenjiću;
  6. Rekonstrukcija Doma kulture u Tolisi

Javna rasprava o utjecaju na okoliš sanacionih radova na području općine Orašje, na području pripadajućih MZ-a odvijat će se posredno, dostavljanjem pisanih primjedbi, sugestija i mišljenja na Ček-liste Okolinskog plana upravljanja koje su dostupne OVDJE. Primjedbe, sugestije i mišljenja dostavljaju se u pismenoj formi direktno Jedinici za implementaciju projekta ili posredno preko Općine Orašje i pripadajućih MZ-a. Rok za dostavu primjedbi, sugestija i mišljenja je 17. lipanj 2016.