Produžen rok za prijavu radi podizanja zasada maline kroz EU Program za oporavak od poplava

Ispis

Malina

Malina
EU Program oporavka od poplava raspisao je javni poziv za dodjelu sadnica maline fizičkim osobama koje su pretrpjele materijalnu štetu u svibanjskim poplavama prošle godine sa ciljem oporavka njihove ekonomske situacije.

Svaki korisnik će dobiti paket za podizanje zasada malina na otvorenoj površini od 2000m2 do maksimalno 4000m2 što uključuje sadni materijal kombinacije dvije sorte (Miker i Polka), paket prihrane i zaštite za prvu godinu proizvodnje, te sustav za navodnjavanje. Podnositelj će biti dužan da osigura potporne stupove i žicu, stajnjak, te pripremu zemljišta i čišćenje i uklanjanje postojeće vegetacije i ostale pripremne aktivnosti prije i za vrijeme sadnje. One osobe koje su već dobile pomoć kroz projekte podizanja komercijalne poljoprivredne proizvodnje, proizvodnje krušne pšenice ili proizvodnje konzumnih jaja, nemaju pravo prijave na ovaj javni poziv. Kriteriji i uvjeti koje podnositelji trebaju ispuniti mogu se pročitati OVDJE. Rok za podnošenje prijava je produžen do 05.10.2015. godine do 13.00 sati na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili direktno u jedan od UNDP ureda:

a.    Sarajevo: Zmaja od Bosne bb (UN House)
b.    Doboj: Cara Dušana bb
c.    Banja Luka: Trg Republike Srpske 1/C1
d.    Tuzla: Mije Keroševića 20 (zgrada RTV Tuzla)

Prijave koje se dostavljaju direktno moraju biti predane u zatvorenoj koverti naslovljene na „EU Program obnove od poplava – javni poziv za podizanje zasada maline“. Za sve dodatne informacije i pojašnjenja tijekom perioda podnošenja prijava, podnosioci zahtjeva mogu direktno uputiti pitanja, upite i zahtjeve u pisanoj formi, na broj faksa +387 33 552 330 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..