U općini Orašje tri nova gradilišta poslovno-proizvodnih objekata

Ispis
Objavljeno Četvrtak, 09 Listopad 2014

Aktivnefirme1

Aktivnefirme1
Općinski načelnik Đuro Topić posjetio je tri aktivna gradilišta proizvodnih i poslovnih objekata na području općine Orašje. U firmi „Temax BiH“ u Poduzetničkoj zoni Dusine građevinski radovi na izgradnji proizvodnog objekta u završnoj su fazi.

Slijede unutrašnji radovi na hali površine 3.600 kvadratnih metara i upravnoj zgradi firme koja će se baviti proizvodnjom izolacijskih folija i drugih specijaliziranih proizvoda od plastičnih masa. 

Započela je izgradnja poslovno-stambenog objekta „Vinković“ kod Zelene tržnice. U prvoj fazi radova, izgradit će se poslovno-stambena zgrada sa 39 stanova, a u drugoj fazi i druga zgrada sa 28 stanova dok će u prizemlju biti smješteni poslovni prostori. Radovi teku po planu, a objekt bi trebao biti izgrađen do kraja ove godine.

Izvođači radova uvedeni su u posao izgradnje skladišta piva na 2.000 kvadratnih metara firme „Maxi“. Trenutno se nasipa i priprema teren za izgradnju objekta, a u završnoj su fazi izgradnje četiri maloprodajne trgovine ove firme u Donjoj Mahali, Boku, Kostrču i Matićima.

Sve tri firme svoje objekte grade na općinskom građevnom zemljištu koje im je na korištenje dalo Općinsko vijeće Orašje po rezultatima provedenih javnih natječaja, a na temelju prethodno donesenih odluka.  

Aktivnefirme2

Aktivnefirme2

Aktivnefirme

Aktivnefirme